söndag, oktober 02, 2011

snyggt snyggt

-------------------------------------------------
jag sajer en graj till er kära läsare. 
jag har hamnat. ignorance mot hela världen kommer inte lösa era problem. jo om ni inte är som mig. om ni inte är högljuda och vill ha grajer på ert sätt. att ignorera hela malmö didnt bring me up . de drog ner mig ännu mer. jävla helvete, trodde jag kunde va den tjejen som aldrig drack aldrig rökte ,aldri festa bla bla bla bara chilla. FUCK NAJ mannen. värt ett försök iallafall. JAG ELSKAR SPRIT JAG ELSKAR RÖK JAG ELSKAR ALLT DET DÅLIGA OKEJ !?. jag älskar och komma hem helt fuckt efter en helt fuckt kväll JA sån e jag. e så arg för att jag har jag har fört bort alla mina tillgången till hur jag hade det innan. 
visst det fanns en anledning till varför min livsstil förändrades. för att ta mer ansvar och va ansvarsfull, tänka på min framtid så jag kan få ett bra jobb bla bla bla så jag kan leva som en normal individ i ett normalt samhälle.

Så jag blev den bruden MEN en sak, ansvar hade jag fortfarande inte. skolan tar jag fortfarande inte på allvar . tydligen e jag inte sån. tyvärr.jag tänker inte leva som en normal individ i ett normalt samhälle för var fuck e jag normal nånstans? saj till maj.. hitta en jag jag gör eller tänker som e normalt? fucking outsider man. dessa människor i malmö gjorde också så att jag drog mig tillbaka. för jag gjorde en graj som jag inte borde göra. de va att istället för att fucka systemet och sänka dom ännu lägre ner sänkte jag mig själv för att skippa drama. men en graj jag svär på gud de känns bra nu MEN tyvärr de e inte de jag lever för. 
de e en ändring på allt nu.. IM BACK YALL .

2 kommentarer:

  1. du fixar dettaaa bara gör det du ska i skolan annars kommer du ångra dig sen, du kommer snea när du måste ta igen allt bara gör det nu när du kan. Och sen när du e klar med skolan behöver du aldrig gå tbx och FIXA SKOLAN SÅ DU SLIPPER GÅ OM (blev arg) men fuck andra brewrrrr lita på dig själv gör sakerna som får dig att må bra hehe sött vah


    mvh miss efternamn

    SvaraRadera
  2. asså du e rkt king erykah.. ja vet själv att jag måste sköta mig innan jag snear grovt.. de e bara inte rätt tid o plats för mig och plugga. men jag måste så ja.. har inte riktigt ngt val.. tack miss efternamn uppskattar dette !!!

    SvaraRadera